Välkommen in!

Jag har haft en så rolig helg! I fredags kunde jag börja inreda i nya studion och i lördags blev det mer eller mindre färdigt. Älskar att inreda och sätta en personlig touch på det som innan bara var ett tomt skal. Började med att bära in soffan som jag fyndade på Blocket, i mitt bildvisningsrum/kontor och sedan byggde jag på med tavlor och “småplock”. Och tänk vad mycket det gör när man tar in några färska blommor och blad utifrån. Då börjar rummet att leva.

Alla tavlor är inte på plats än men jag fortsätter att skruva lite i eftermiddag, är planen.

I går satt jag och jobbade inne i huset för första gången. Härligt med ett alldeles egen kontor äntligen! Tände ett doftljus och sörplade te medan jag lyssnade på skön musik och hade det bra. Redigeringen gick som en dans kan jag lova!

Sen fick jag också inviga huset ännu mer med en bildvisning tillsammans med trevliga Maria och Ingela som kom för att titta på sina bröllopsbilder. Det kändes toppen och nu längtar jag efter att få köra fler bildvisningar i veckan.

 

Här har jag hängt några favoritfoton i passepartout på galgar från IKEA. Den här typen av förstoringar ingår i mina fina fotoboxar och eftersom de är monterade med en styv bakplatta kan man också ställa dem på tavellister eller i ett fönster t ex.

I det stora rummet (som är det rum man kommer in i) har jag också börjat få iordning. Där står rekvisita till fotograferingarna i en hylla och en del bilder har kommit upp på väggen även här. Idag ska vi sätta upp fotobakgrunderna också och sen blir det invigning med första fotograferingen på onsdag.

 

När vi målat huset utvändigt och fått trappan färdig kommer jag att ha en dag med öppet hus och fina erbjudanden. Så håll utkik om du är nyfiken på att komma och titta och få ett kanonerbjudande på fotografering i höst eller vinter.

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kategorier

Arkiv

Menu