Din barn- och familjefotograf

Kontakta fotograf Ann-Sofie ÅbergOm mig och mina fotograferingar

Jag heter Ann-Sofie Åberg och jag jobbar som barn- och familjefotograf i Hofors, som ligger ett stenkast från Falun, Sandviken och Gävle.

Jag är positiv, lättsam och engagerad, och jag sätter alltid dig och ditt barn främst under fotograferingen. När ni går från mig ska ni ha haft en rolig och mysig stund tillsammans.

I min fina fotostudio i Hofors har jag all rekvisita vi behöver för att ditt barn ska tycka att fotograferingen är rolig och för att vi ska få fina bilder. Jag har också en mängd vacker rekvisita till gravid- och nyföddfotograferingar och uppdaterar hela tiden mitt rekvisitaförråd för att det ska finnas mycket att välja mellan.

Du behöver inte oroa dig för att ditt barn inte ska vilja bli fotograferad. Jag har stor erfarenhet av barn och i 99.9% av fallen går alla fotograferingar snabbt och enkelt och vi får massor av fina bilder på glada barn. Skulle ditt barn ändå bli för trött eller helt enkelt inte ha lust, bokar vi naturligtvis in en ny tid (utan extra kostnad). Jag tvingar aldrig fram några bilder utan vill att ditt barn ska känna sig glad och trygg under hela ert besök.


Kvalitet

Jag värdesätter hög kvalitet från fotografering till färdiga bilder, och jag ger dig därför alltid personliga fotografier med mycket hjärta.

Att anlita mig som fotograf betyder att du väljer att investera i minnen för livet. Minnen som ger både dig, din familj och kommande generationer stor glädje.


Utbildningar och utmärkelser

Jag är certifierad porträttfotograf och har ett flertal fotoutbildningar (t ex i nyföddfotografering, i ljussättning och i bildbehandling). Jag har både ett flertal hedersomnämnanden och en bronsmedalj från porträtt-SM, och jag håller kurser i fotografering och i bildbehandling för nybörjare. Jag har också pedagogisk utbildning och har jobbat med barn i många år, vilket är en stor tillgång för mig även som fotograf.


Kontakt

Du hittar min studio på Kapellgatan 16 i Hofors (mellan Gävle och Falun), och du är varmt välkommen att när som helst kontakta mig för att boka en tid eller för att ställa frågor.


Fina ord

Underbara fotograf! ♥ Så fina bilder på våra barn!

Vi hade länge förtjusats av Ann-Sofies vackra porträtt och nu när vi väl bokat fotografering hos henne och fått våra egna bilder har vi ett fantastiskt minne för livet!

En superduktig fotograf som har ett otroligt tålamod med busiga och tjuriga ungar.

Otroligt duktig fotograf som tar underbara bilder. Vi är supernöjda med service och allt.

Du är grym Ann-Sofie. Trevlig, tillmötesgående, tålmodig, superkvalité på dina foton, professionell på alla plan.


 

Menu