Din barn- och familjefotograf

Fotograf Ann-Sofie ÅbergOm mig och mina fotograferingar

Jag heter Ann-Sofie Åberg och jag jobbar som barn- och familjefotograf i Hofors, som ligger ett stenkast från Falun, Sandviken och Gävle.

Det bästa jag vet är att fotografera gravida, nyfödda, barn och familjer. Jag är positiv, lättsam och engagerad, och jag sätter alltid dig och ditt barn främst under fotograferingen. När ni går från mig ska ni ha haft en rolig och mysig stund tillsammans.

I min fina, nybyggda fotostudio på Kapellgatan 16 i Hofors har jag all rekvisita vi behöver för att ditt barn ska tycka att fotograferingen är rolig och för att vi ska få fina bilder. Jag har också en mängd vacker rekvisita till gravid- och nyföddfotograferingar och uppdaterar hela tiden mitt rekvisitaförråd för att det ska finnas mycket att välja mellan.

Du behöver inte oroa dig för att ditt barn inte ska vilja bli fotograferad. Jag har stor erfarenhet av barn och i 99.9% av fallen går alla fotograferingar snabbt och enkelt och vi får massor av fina bilder på glada barn. Skulle ditt barn ändå bli för trött eller helt enkelt inte ha lust, bokar vi naturligtvis in en ny tid (utan extra kostnad). Jag tvingar aldrig fram några bilder utan vill att ditt barn ska känna sig glad och trygg under hela ert besök.

Gratis broschyr och guide

I min fina broschyr hittar du all information du behöver om mina fotograferingar och produkter. Broschyren är helt gratis.

Jag har också en fullmatad guide för nyföddfotografering som du också får helt kostnadsfritt.

Image Box med vackra förstoringar fotograf Ann-Sofie ÅbergKvalitet

Jag värdesätter hög kvalitet från fotografering till färdig produkt, och jag ger dig därför alltid personliga fotografier med mycket hjärta, samt riktigt exklusiva fotoprodukter, specialdesignade för att passa just dig.

Jag skickar inte hem dig med en mängd bildfiler som du inte vet vad du ska göra med, utan du lämnar tryggt över jobbet med framkallning till mig. Jag har all kunskap som behövs för att du ska få det som du önskar och det som du får mest glädje av. Självklart ser jag också till så att du får anpassade bildfiler som du kan dela på sociala medier eller ha med dig i din telefon.

Att anlita mig som fotograf betyder att du väljer att investera i minnen för livet. Minnen som ger både dig, din familj och kommande generationer stor glädje.

Certifierad porträttfotograf Ann-Sofie ÅbergUtbildningar och utmärkelser

Jag är certifierad porträttfotograf och har ett flertal fotoutbildningar (t ex i nyföddfotografering, i ljussättning och i bildbehandling). Jag har både ett flertal hedersomnämnanden och en bronsmedalj från porträtt-SM, och jag håller kurser i fotografering och i bildbehandling för nybörjare. Jag har också pedagogisk utbildning och har jobbat med barn i många år, vilket är en stor tillgång för mig även som fotograf.

Kontakt

Du hittar min studio på Kapellgatan 16 i Hofors (mellan Gävle och Falun), och du är varmt välkommen att när som helst kontakta mig för att boka en tid eller för att ställa frågor.

Fotograferingar

Gravidfotografering
Jag hjälper dig att skapa bestående minnen av din graviditet. Bilder som både du och ditt barn kommer att värdesätta stort. Jag gör alltid mitt yttersta för att du ska känna dig bekväm och vacker framför kameran och jag vill att också fotograferingen i sig ska bli ett fint minne. Läs mer om gravidfotografering.

Nyföddfotografering
En nyföddfotografering är ett fantastiskt sätt att skapa vackra minnen från den allra första tiden med er nya lilla familjemedlem. De där första veckorna tillsammans med bebisen går så fort, och med fina bilder blir det lättare att minnas. Jag tycker att det är helt fantastiskt när det kommer små, små bebisar till min studio, och att få äran att gosa med dem under några timmar är verkligen vad jag kallar världens bästa jobb. Läs mer om nyföddfotografering.

Barnfotografering (familjefotografering, syskonfotografering)
Att fotografera barn är något av det roligaste jag vet. Jag är bra på att leka fram bilder på både busiga, blyga, glada, ointresserade och nyfikna barn, och det är väldigt viktigt för mig att barnen som kommer till mig känner sig glada och avslappnade. Läs mer om barnfotografering.

 

Fina ord

Underbara fotograf! ♥ Så fina bilder på våra barn!

Vi hade länge förtjusats av Ann-Sofies vackra porträtt och nu när vi väl bokat fotografering hos henne och fått våra egna bilder har vi ett fantastiskt minne för livet!

En superduktig fotograf som har ett otroligt tålamod med busiga och tjuriga ungar.

Otroligt duktig fotograf som tar underbara bilder. Vi är supernöjda med service och allt.

Du är grym Ann-Sofie. Trevlig, tillmötesgående, tålmodig, superkvalité på dina foton, professionell på alla plan.

Menu