Gravidfotografering

Gravidfotografering Hofors Gävle SandvikenJag hjälper dig gärna att skapa bestående minnen av din graviditet. Bilder som både du och ditt barn kommer att värdesätta stort när åren går.

Så fungerar en gravidfotografering

En gravidfotografering kan göras både inom- och utomhus och du bestämmer själv var du vill att vi ska vara. Jag lägger stor vikt vid att du ska känna dig bekväm och avslappnad under fotograferingen och jag tar de bilder som känns rätt för just dig.

Jag har två vackra klänningar som är särskilt uppsydda för gravidfotografering och du får gärna låna dem om du önskar (de passar alla typer av kroppar).

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen bokar vi ett datum cirka 2 veckor framåt i tiden för din personliga bildvisning. Innan den går jag igenom dina bilder och gör ett första urval för att välja ut ca 30-50 foton. Jag förbereder bilderna och sammanställer ett fint bildspel.

På bildvisningen sitter vi tillsammans och tittar på dina bilder, väljer ut dina favoritfoton och kommer överens om vad som passar bäst att göra med dem. Läs mer om bildvisning här.

Paketerbjudanden

Efter en gravidfotografering ger jag dig 20% rabatt på en nyföddfotografering (ordinarie pris 1 200 kronor). Du har också möjligheten att beställa ett album med bilder från båda fotograferingarna. På så sätt får du ett fint minne att dela med ditt barn.

Du har också möjlighet att välja mitt paketerbjudande ”Barnets första år” där du får tre fotograferingar till priset av två. Du kan välja mellan att antigen göra en gravidfotografering, en nyföddfotografering och en 6-månadersfotografering eller en nyföddfotografering, en 6-månadersfotografering och en 1-årsfotografering.

Galleri

Här kan du se fler fotografier från mina gravidfotograferingar.

Broschyr

Vill du läsa mer om gravidfotografering och se fler bilder kan du ladda ner min fina broschyr. Den är naturligtvis helt gratis!

Menu