Gravidfotografering

Fotograf Ann-Sofie Åberg gravidfotograferingJag hjälper dig gärna att skapa bestående minnen av din graviditet. Bilder som både du och ditt barn kommer att värdesätta stort allt eftersom åren går.

Så fungerar en gravidfotografering

En gravidfotografering kan göras både inom- och utomhus och du bestämmer själv var du vill att vi ska vara. Jag lägger stor vikt vid att du ska känna dig bekväm och avslappnad under fotograferingen och jag tar de bilder som känns rätt för just dig.

Jag har flera vackra klänningar som är särskilt uppsydda för gravidfotografering och du får gärna låna dem om du vill (de passar alla typer av kroppar).

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen redigerar jag alla bra bilder och presenterar dem för dig i ett webbgalleri. Du får tillgång till ditt galleri inom en vecka efter fotograferingen, och kan sedan i lugn och ro bestämma dig för vilka bilder du vill köpa. Du har också möjlighet att investera i handgjorda fotoprodukter.

Paketerbjudanden

Efter en gravidfotografering ger jag dig 20% rabatt på en nyföddfotografering (ordinarie pris 1 200 kronor). Du har också möjligheten att beställa ett album med bilder från båda fotograferingarna. På så sätt får du ett fint minne att dela med ditt barn.

Du har också möjlighet att välja mitt paketerbjudande ”Barnets första år” där du får tre fotograferingar till priset av två. Du kan välja mellan att antigen göra en gravidfotografering, en nyföddfotografering och en 6-månadersfotografering eller en nyföddfotografering, en 6-månadersfotografering och en 1-årsfotografering.

Galleri

Här kan du se fler fotografier från mina gravidfotograferingar.

Broschyr

Vill du läsa mer om gravidfotografering och se fler bilder kan du också ladda ner min fina broschyr. Den är naturligtvis helt gratis!

Menu