Tycker du, liksom jag, att det är fantastiskt att kunna föreviga vardagen, och spara på minnen, med hjälp av din kamera? Tycker du om natur, mat, inredning eller träning och har du kanske en familj som du vill ta bilder av?

Känner du också att du inte alltid lyckas få de där bilderna som du skulle önska att du fick? Tycker du att tekniken är svår och har du tänkt 100 gånger att du ”ska ta tag i att lära dig den där systemkameran” någon dag alldeles snart…? Tro mig – jag vet precis hur det är. 🙂 Och vet du – då har du kommit alldeles rätt.

Jag heter Ann-Sofie Åberg och jag jobbar som fotograf och utbildare inom fotografering och bildredigering.

Jag tillhör dem som tyckte att det var vansinnigt svårt att lära mig använda min kamera. Och ändå jobbar jag nu, sedan flera år tillbaka, som fotograf.

Jag tycker det är jätteroligt att få lära andra komma igång med fotografering, och jag gör det på ett sätt som jag önskar att någon skulle ha förklarat det för mig när jag var nybörjare. Jag har därför gjort en kurs till dig som vill komma igång och behöver lite hjälp på vägen.

Kursen innehåller fyra lektioner (med både film, text och bild) som kommer till din mailbox varannan dag.

Du kommer att få lära dig:

  • varför jag är säker på att du kan bli en bra fotograf
  • varför du ska använda kamerans manuella läge
  • hur viktigt ljuset är och vad en ”perfekt” exponering innebär
  • allt om bländare, slutare och ISO, och det viktiga sambandet dem emellan
  • hur du skapar kort och långt skärpedjup
  • hur du framhäver eller fryser rörelse i en bild
  • hur du kan gå vidare för att lära dig mer

Kursen är faktiskt helt gratis – jo, det är sant! Och du förbinder dig inte till någonting. Jag kommer inte att skicka spam till dig, och jag kommer inte att lämna ut din e-postadress till någon annan. Det enda som händer är att du får kursens fyra delar i din mailbox. Ett par dagar efter sista lektionen kommer du också att få ett mail med ett jättefint erbjudande, och sedan (om du vill) får du fler användbara fototips från mig en gång i månaden (du kan när som helst enkelt avsluta prenumerationen på dessa mail).

Klicka här för att anmäla dig!