Fotograf Ann-Sofie Åberg barnfotografering syskonfotograferingDet är väldigt viktigt för mig att barnen som jag fotograferar känner sig glada och avslappnade, och jag anstränger mig för att de ska ha roligt under hela fotograferingen. Jag är bra på att leka fram bilder på både busiga, blyga, glada, ointresserade och nyfikna barn, och jag får på så sätt fotografier som visar barnen precis sådana som de är.

Vill du att hela familjen ska vara med på fotografierna går det naturligtvis jättebra! Och det kostar inget extra om du har syskon som du vill fotografera samtidigt.

Du kan välja om vi ska vara utomhus, i min studio eller hemma hos er under fotograferingen.

Jag har all rekvisita som behövs, men om du önskar går det bra att ta med egen rekvisita (till exempel älsklingsgosedjuret, som kan vara roligt att ha med på bilderna).

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen redigerar jag alla bra bilder och sammanställer ett webbgalleri som du får tillgång till några dagar senare. Där väljer du smidigt ut de 20 bilder som du tycker allra bäst om. Dem får du sedan levererade som hög- och lågupplösta filer, via mail senast två veckor efter beställningen.

Paketerbjudanden

Du har möjlighet att välja mitt paketerbjudande ”Barnets första år” där du får tre fotograferingar till priset av två. Du kan välja mellan att antigen göra en nyföddfotografering, en 6-månadersfotografering och en 1-årsfotografering eller en 6-månadersfotografering, en 1-årsfotografering och en 2-årsfotografering.

Bokar du två fotograferingar ger jag dig 20% rabatt på en av dem.

Galleri

Här kan du se fler av mina fotografier av barn.