Barnfotografering

Fotograf Ann-Sofie Åberg barnfotografering syskonfotograferingDet är väldigt viktigt för mig att barnen som jag fotograferar känner sig glada och avslappnade, och jag anstränger mig för att de ska ha roligt under hela fotograferingen. Jag är bra på att leka fram bilder på både busiga, blyga, glada, ointresserade och nyfikna barn, och jag får på så sätt fotografier som visar barnen precis sådana som de är.

Vill du att hela familjen ska vara med på fotografierna går det naturligtvis jättebra! Och det kostar inget extra om du har syskon som du vill fotografera samtidigt.

Du kan välja om vi ska vara utomhus, i min studio eller hemma hos er under fotograferingen.

Jag har all rekvisita som behövs, men om du önskar går det bra att ta med egen rekvisita (till exempel älsklingsgosedjuret, som kan vara roligt att ha med på bilderna).

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen redigerar jag alla bra bilder och sammanställer ett fint bildspel. När du kommer tillbaka till mig på din personliga bildvisning får du se alla bilder, och jag visar dig också mina handgjorda fotoprodukter. Under bildvisningen väljer du ut de bilder och de fotoprodukter du tycker allra mest om. Jag hjälper dig att få precis det som passar just dig och din familj. Du kan t ex investera i ett paket med en fotobox med 10 vackra förstoringar, 10 högupplösta bildfiler och ett bildspel i HD-kvalitet med alla dina bilder från fotograferingen.

Paketerbjudanden

Du har möjlighet att välja mitt paketerbjudande ”Barnets första år” där du får tre fotograferingar till priset av två. Du kan välja mellan att antigen göra en nyföddfotografering, en 6-månadersfotografering och en 1-årsfotografering eller en 6-månadersfotografering, en 1-årsfotografering och en 2-årsfotografering.

Bokar du två fotograferingar ger jag dig 20% rabatt på en av dem.

Galleri

Här kan du se fler av mina fotografier av barn.

Broschyr

Vill du läsa mer om barn- och familjefotografering och se fler bilder kan du ladda ner min fina broschyr. Den är naturligtvis helt gratis!

Menu