Barnfotografering

Barnfotografering familjefotografering HoforsAtt fotografera barn är något av det roligaste jag vet.

Så här fungerar en barnfotografering

Det är väldigt viktigt för mig att barnen som jag fotograferar känner sig naturliga och avslappnade, och jag anstränger mig för att de ska ha lika roligt som jag. Jag är bra på att leka fram bilder på både busiga, blyga, glada, ointresserade och nyfikna barn, och jag får på så sätt fotografier som visar barnen precis sådana som de är.

Vill du att hela familjen ska vara med på fotografierna går det naturligtvis jättebra! Och det kostar inget extra om du har fler barn som du vill fotografera samtidigt.

Du kan välja om vi ska vara utomhus eller i min studio under fotograferingen.

Jag har all rekvisita som behövs, men om du önskar går det bra att ta med egen rekvisita (till exempel älsklingsgosedjuret, som kan vara roligt att ha med på bilderna). Jag har också en del vackra kläder i olika storlekar till utlån.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen bokar vi ett datum cirka 2 veckor framåt i tiden för din personliga bildvisning. Innan den går jag igenom dina bilder och gör ett första urval för att välja ut 30-50 foton. Jag förbereder bilderna med grundläggande redigering och sammanställer ett fint bildspel.

På bildvisningen sitter vi tillsammans och tittar på dina bilder, väljer ut dina favoritfoton och kommer sedan överens om vad som passar bäst att göra med dem. Läs mer om bildvisning här.

Paketerbjudanden

Du har möjlighet att välja mitt paketerbjudande ”Barnets första år” där du får tre fotograferingar till priset av två. Du kan välja mellan att antigen göra en nyföddfotografering, en 6-månadersfotografering och en 1-årsfotografering eller en 6-månadersfotografering, en 1-årsfotografering och en 2-årsfotografering.

Bokar du två fotograferingar (t ex en 6-månadersfotografering och en 1-årsfotografering) ger jag dig 20% rabatt på en av dem.

Galleri

Här kan du se fler av mina fotografier av barn.

Broschyr

Vill du läsa mer om barn- och familjefotografering och se fler bilder kan du ladda ner min fina broschyr. Den är naturligtvis helt gratis!

Menu