Din fotograf i Hofors, Sandviken och Gävle

Fotograf Ann-Sofie Åberg

Om mig

Jag heter Ann-Sofie Åberg och jag jobbar som barn- och familjefotograf i Hofors, Sandviken och Gävle. Min studio hittar du i Hofors.

Det bästa jag vet är att fotografera gravida, nyfödda, barn och familjer. Jag är positiv och engagerad, och jag sätter alltid dig och ditt barn främst under fotograferingen. När ni går från mig ska ni ha haft en rolig och mysig stund tillsammans.

Gravidfotografering
Jag hjälper dig att skapa bestående minnen av din graviditet. Bilder som både du och ditt barn kommer att värdesätta stort.

Nyföddfotografering
En nyföddfotografering är ett fantastiskt sätt att skapa vackra minnen från den allra första tiden med er nya lilla familjemedlem. De där första veckorna tillsammans med bebisen går så fort, och med fina bilder blir det lättare att minnas.

Barnfotografering (familjefotografering, syskonfotografering)
Att fotografera barn är något av det roligaste jag vet. Jag är bra på att leka fram bilder på både busiga, blyga, glada, ointresserade och nyfikna barn, och det är väldigt viktigt för mig att barnen som kommer till mig känner sig glada och avslappnade.

Kvalitet
Jag värdesätter hög kvalitet från fotografering till färdig produkt, och jag ger dig därför alltid personliga fotografier med mycket hjärta, samt riktigt exklusiva fotoprodukter, specialdesignade för att passa just dig. Att anlita mig som fotograf betyder därför att du väljer att investera i minnen för livet. Minnen som ger både dig, din familj och kommande generationer stor glädje.

Utbildningar och utmärkelser
Jag är certifierad porträttfotograf och har ett flertal fotoutbildningar (t ex i nyföddfotografering, i ljussättning och i bildbehandling), jag har både ett flertal hedersomnämnanden och en bronsmedalj från porträtt-SM, och jag håller kurser i fotografering och i bildbehandling för nybörjare. Jag har också pedagogisk utbildning och har jobbat med barn i många år, vilket är en stor tillgång för mig även som fotograf.

Kontakt
Du hittar min studio på Kapellgatan 2 i Hofors (mellan Gävle och Falun), och du är välkommen att när som helst kontakta mig för att boka en tid eller för att ställa frågor.

Broschyr
Beställ min fina broschyr där du hittar information om mina fotograferingar och produkter. Broschyren är helt gratis. Du kan också läsa broschyren digitalt (PDF).

Fina ord från några av mina kunder

Underbara fotograf! ♥ Så fina bilder på våra barn!

Vi hade länge förtjusats av Ann-Sofies vackra porträtt och nu när vi väl bokat fotografering hos henne och fått våra egna bilder har vi ett fantastiskt minne för livet!

En superduktig fotograf som har ett otroligt tålamod med busiga och tjuriga ungar.

Otroligt duktig fotograf som tar underbara bilder. Vi är supernöjda med service och allt.

Du är grym Ann-Sofie. Trevlig, tillmötesgående, tålmodig, superkvalité på dina foton, professionell på alla plan.

Menu