Kontakta fotograf Ann-Sofie ÅbergJag heter Ann-Sofie Åberg och jag jobbar deltid som barn- och familjefotograf i Sandviken med omnejd.

Jag är positiv, lättsam och engagerad, och jag sätter alltid dig och ditt barn främst under fotograferingen. När ni går från mig ska ni ha haft en rolig och mysig stund tillsammans.

Jag har för närvarande ingen fotostudio utan fotograferar främst utomhus, men även hemma hos dig eller i valfri lokal.

Du behöver inte oroa dig för att ditt barn inte ska vilja bli fotograferad. Jag har stor erfarenhet av barn och i 99.9% av fallen går alla fotograferingar snabbt och enkelt och vi får massor av fina bilder på glada barn. Skulle ditt barn ändå bli för trött eller helt enkelt inte ha lust, bokar vi naturligtvis in en ny tid (utan extra kostnad). Jag tvingar aldrig fram några bilder utan vill att ditt barn ska känna sig glad och trygg under hela ert besök.


Kvalitet

Jag värdesätter hög kvalitet från fotografering till färdiga bilder, och jag ger dig därför alltid personliga fotografier med mycket hjärta.

Att anlita mig som fotograf betyder att du väljer att investera i minnen för livet. Minnen som ger både dig, din familj och kommande generationer stor glädje.


Utbildningar och utmärkelser

Jag är certifierad porträttfotograf och har ett flertal fotoutbildningar (t ex i nyföddfotografering, i ljussättning och i bildbehandling). Jag har både ett flertal hedersomnämnanden och en bronsmedalj från porträtt-SM, och jag håller kurser i fotografering och i bildbehandling för nybörjare. Jag har också pedagogisk utbildning och har jobbat med barn i många år, vilket är en stor tillgång för mig även som fotograf.


Kontakt

Jag finns i Sandviken och du är varmt välkommen att när som helst kontakta mig för att boka en tid eller för att ställa frågor.


Fina ord

Underbara fotograf! ♥ Så fina bilder på våra barn!

Vi hade länge förtjusats av Ann-Sofies vackra porträtt och nu när vi väl bokat fotografering hos henne och fått våra egna bilder har vi ett fantastiskt minne för livet!

En superduktig fotograf som har ett otroligt tålamod med busiga och tjuriga ungar.

Otroligt duktig fotograf som tar underbara bilder. Vi är supernöjda med service och allt.

Du är grym Ann-Sofie. Trevlig, tillmötesgående, tålmodig, superkvalité på dina foton, professionell på alla plan.