Erbjudande barnfotografering

Barnfotografering, familjefotografering Hofors, Sandviken. GävleJust nu erbjuder jag dig barn- och familjefotografering för endast 500 kronor (ordinarie pris 800 kronor). Kostnad för foton och fotoprodukter tillkommer.

Erbjudandet gäller om du bokar senast den 24 maj 2017 (själva fotograferingen kan självklart ske längre fram om så önskas).

I erbjudandet (värt 1000 kr) ingår:

  • 1 timmes fotografering (i min studio eller utomhus)
  • 200 kr att använda till foton/fotoprodukter (vid din personliga bildvisning)

Att fotografera barn är något av det roligaste jag vet. Jag är bra på att leka fram bilder på både busiga, blyga, glada, ointresserade och nyfikna barn, och jag får på så sätt fotografier som visar barnen precis sådana som de är.

Vid din bildvisning, några veckor efter fotograferingen, får du titta på alla dina bilder i lugn och ro tillsammans med mig. Du väljer ut dina favoritfoton och jag hjälper dig att skapa riktigt vackra minnen så att du kan bevara det som betyder allra mest för dig. Det kan t ex vara inramade väggförstoringar, konstblock, album, fotoböcker och vackra boxar med dina foton på akvarellpapper. Alla mina produkter är handgjorda och håller högsta kvalitet för att kunna glädja i många generationer.

Önskar du utnyttja erbjudandet för att köpa presentkort går det utmärkt!

Välkommen med din bokning!
072-547 50 18 eller kontakt@favoritfoto.se

Läs mer om:

Barnfotografering
Fotograferingsavgift
Bildvisning
Fotoprodukter
Mig

Menu